(044) 537-48-00

Чернівці: День народження ТРЦ «Depo’t center»
назад




19 грудня торговельно-розважальний центр DEPO’t center святкував свій 6-й День народження. Уже 6 років поспіль чернівецькі родини обирають ТРЦ ДЕПО для розваг, відпочинку та вдалого шопінгу.

Цьогоріч відвідувачам готуватись до свята пропонували заздалегідь: з 3 по 18 грудня, здійснивши покупки на суму від 700 грн. у магазинах ТРЦ DEPO’t center, покупці отримували можливість виграти уік-енд по Європі від туристичної компанії «Логос 2001».

Безпосередньо 19 грудня з 10.00 до 21.00 магазини ТРЦ DEPO’t center запрошували здійснити вигідні покупки зі святковими знижками до 70%!

Цього ж дня у розважальному центрі Fantasy Town дітей привітав Святий Миколай, а кожен маленький гість отримав сюрприз – святковий пряник з яскравою глазур'ю.

А по тому відбулось нагородження переможців спільного фешн-проекту ТРЦ DEPO’t center та порталу Geometria.org.ua – Winter Sopping Look.

На другому поверсі торгово-розважального центру 19 та 20 грудня чернівецькі майстри пропонували хенд-мейд вироби на ярмарку подарунків ручної роботи «Дива Рукотворні».

Також протягом дня на відвідувачів чекали майстер-класи, аква-грим, тематична новорічна фото-зона, можливість безкоштовно роздрукувати своє фото зі свята прямо на місці завдяки Instaprinter – спеціальному принтеру, який друкує фото із соцмереж, та якісний живий звук від гурту «The Groove Сompany»!

Увечері всіх гостей свята почастували святковим тортом від супермаркету «Сільпо»!