(044) 537-48-00

Великодні свята в Лубнах разом з “Фентезі таун”
назад

  

Розважальний Центр “Фентезі Таун”, що знаходиться на другому поверсі торговельно-розважального центру Депо по вул. Радянська, 98, з радістю зустрічав жителів м. Лубни, які приходили розважатися до нас в ці чудові квітневі дні.

 Багато відвідувачів провели Великодні свята разом з  Розважальним Центром «Фентезі Таун» і залишилися дуже задоволені побаченим. Дітлахи показали свою майстерність і фантазію на майстер-класі по розмальовці писанок, а троє найкращих і найстаранніших учасників були нагороджені подарунками — білетами до цирку.

 Та на цьому веселощі не закінчилися і малята разом з нашими аніматорами здійснили “Подорож в яскраву країну”, в якій, завдяки своїй згуртованості і дружелюбності, віднайшли і склали загублену веселку. 

   І на останок місяця Розважальний  Центр “Фентезі Таун”  запросив діток та їхніх батьків поринути в дивовижний світ Діснея, разом з веселими і грайливими Міккі та його подружкою Мінні. Спогади про веселі “Пригоди Міккі Мауса та його друзів” ще довго будуть викликати задоволену посмішку на обличчі малят та їх родин.

 Діти — це наше майбутнє, тому ми намагаємося дарувати їм щонайбільше яскравих емоцій та відчуття щасливого дитинства.

 ТРЦ “ Depo't center” - покупки та розваги для всієї родини!